Pogoji poslovanja

Način poslovanja

Spletna trgovina www.doki.si je naslov za enostaven in prijazen nakup pasjih izdelkov. Stran s preprostim in preglednim vmesnikom omogoča hiter nakup ter pridobitev vseh koristnih, kakor tudi zanimivih informacij o izdelkih ter njihovi uporabi.

Dobra izkušnja uporabnikov nam je na prvem mestu. Ponudba izdelkov zajema klasične in modne izdelke ter pasje pripomočke za vsakodnevno uporabo. Za zagotavljanje celovite ponudbe sodelujemo in se povezujemo z drugimi ponudniki.

Izdelki in dobava

100% si prizadevamo upoštevati želje uporabnikov, zato nam je prilagodljivost na prvem mestu. Način dobave prilagodimo željam kupcev. Zavedamo se varovanja okolja, zato poskušamo embalirati minimalno kot je za posamezne izdelke potrebno. 

Izdelki, objavljeni na strani, so na zalogi in dobavljivi. Dobavo izvaja dostavna pošta na dom, običajen rok je 1 - 2 delovne dni. Dostava v Sloveniji znaša štiri evre (4 EUR). Dodatnih stroškov stranka nima. Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem. Naročeni izdelki se odpremijo najpozneje naslednji delovni dan po prejemu naročila oz. predplačila.

Dostava v druge države se zaračuna v skladu s cenikom pošte.

Naročanje

Naročilo lahko oddate preko enostavnega in preglednega vmesnika eNaročilo ali nam napišete veše želje na elektronski naslov info@doki.si.

Vaše naročilo (pogodbo na daljavo) bomo hranili v skladu z zakonsko predpisanimi roki in vam ga na vašo željo, v okviru teh rokov, tudi posredovali.

eNaročilo - Enostaven in pregleden vmesnik za oddajo naročila

Enostaven in pregleden vmesnik »eNaročilo« omogoča enostavno in hitro oddajo naročila željenih izdelkov. Naročilo preko strani www.doki.si se obravnava kot sklenitev pogodbe na daljavo.

Za oddajo naročila izberete najprej željeni izdelek in kliknete na gumb "košarica". Izdelek se bo znašel v košarici na seznamu »eNaročilo«. Na enak način lahko nato izberete in dodate v košarico še druge izdelke iz ponudbe. Pri tem se vam že izbrani izdelki ohranijo v košarici. Po želji lahko z vpisom števila ob izdelku in klikom na »osveži« naročite večje število izdelkov. S klikom na gumb »izbriši« oz. »izbriši vse« odstranite izdelke iz košarice. S klikom na "košarica" se vam vedno prikažejo vsi izbrani izdelki, da lahko preverite vaše naročilo in odpravite morebitne napake oz. količine. 

Ko z izborom končate, vnesete vse potrebne podatke za izvedbo naročila (podatki označeni z * so obvezni). V polje "Vaše sporočilo" dodajte dodatnine željami oz. informacije ter kliknete na gumb »Oddaj naročilo«.

Naročilo iz druge države preko eNaročila zaenkrat še ni možno. Za naročilo in dostavo v drugo državo nas kontaktirajte na elektronski naslov info@doki.si.

Cene in plačilo

Na www.doki.si ponujamo kakovostne izdelke za pse. Trudimo se za ugodne cene. Pri dobavi upoštevamo stroške drugih storitev in si prizadevamo za najcenejši način dobave.

www.doki.si omogoča enostavno plačilo po povzetju, plačilo po predračunu (predplačilo) ali preko Paypala. Za plačilo po predračunu (predpčalilo) odobrimo 2% popust.

Vse navedene cene so v EUR in so končne. Cene veljajo za količino, ki je navedena pri izdelku. Popusti veljajo za označene izdelke v določenem časovnem obdobju.

Popusti in znižanja cen se med sabo izključujejo in se ne seštevajo.

Vračilo blaga in pritožbe

Družba Pipler d.o.o. zagotavlja prevzem vrnjenega blaga v skladu z zakonodajo. Vračilo je možno v obliki zamenjave izdelka, odobritve popusta oz. dobropisa, vrnitve kupnine ali na drug dogovorjen način. Pri vračilu upoštevamo želje kupcev glede načina vračila. Vračilo blaga uredi kupec.

Oddaja naročila preko spletne trgovine www.doki.si se obravnava kot sklenitev pogodbe na daljavo. V skladu z zakonodajo, lahko kupec v štirinajstih dneh od prevzema blaga sporoči, da preklicuje naročilo. Pri tem ni potrebno navajati razloga za preklic. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vračilo blaga pri tem zagotovi kupec, ki prav tako krije stroške vračila. Blago nam vrnite v tem primeru najpozneje v tridesetih dneh po poslanem sporočilu o preklicu. Odstop od pogodbe nam sporočite na elektronsko pošto info@doki.si.

Vračila, reklamacije in pritožbe nam kupci lahko posredujejo na elektronsko pošto info@doki.si. Skladno z zakonom o varstvu potrošnikov nosimo odgovornost za stvarne napake na blagu dve leti od prevzema blaga, če nam jo sporočite v roku dveh mesecev po nastanku. Odgovor na prijavljeno stvarno napako vam bomo podali v roku osmih dni.

V družbi si prizadevamo vse pritožbe, vračila, reklamacije, napake ipd. reševati HITRO, TAKOJ, in skladno z željami ter dogovorom s strankami. Ker vse rešujemo sami, raznih izvajalcev izvensodnega reševanje sporov ne priznavamo. Če želite vaš spor reševati izvensodno, na sledeči povezavi najdete platformo evropske komisije: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Varovanje podatkov

Popolnoma spoštujemo zasebnost naših kupcev, zato ne zbiramo (osebnih) podatkov, ki niso potrebni za namene dostave blaga ali obveščanja o aktualnih ponudbah in drugih vsebinah. Prav tako podatkov ne posredujem tretjim osebam. Za namene obveščanja obdelujemo podatke izključno na podlagi želje uporabnikov.

O spletni trgovini

Spletna trgovina www.doki.si je spletna trgovina, ki omogoča dostavo kakovostnih izdelkov za pse na celotnem območju države Slovenije (in v kratkem tudi Hrvaške).

Zastopnik za Slovenijo

Spletno trgovino v Sloveniji zastopa družba Pipler d.o.o., Tešanovci 111, 9226 Moravske Toplice; Matična številka: 3834158; IŠ DDV: 85804550 - družba ni obvezana obračunavati davka; ŠT. TRR (IBAN): SI56 6100 0001 3233 184. Družba je vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Murski Soboti.

TRR odprt pri banki: Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana, Miklošičeva 5, 1000  Ljubljana,

 

Pikoš d.o.o., vse pravice pridržane | Izdelava spletne trgovine StudioFACA