Koncentrat za odstranjevanje klopov, bolh in uši Flea & Tick, 236 ml, Bio-groom

Koncentrat za odstranjevanje klopov, bolh in uši Flea & Tick, 236 ml, Bio-groom
Koncentrat za odstranjevanje klopov, bolh in uši Flea & Tick, 236 ml, Bio-groom

> uničuje bolhe, klope, uši in ušesne garje

> za uporabo, ga je potrebno razdredčiti z vodo - gljete navodila za uporabo

> Vsebina 236 ml.

 
Oznaka izdelka: PZN50029
Dostopnost: Na zalogi
Cena: 10,29€
Količina:  

Navodilo za uporabo: 1,1 dcl koncentrata zmešajte s 3,8 l vode. Tako pripravljeno kopel nanesite po celotnem teleso, da bo dlaka mokra do kože. Obrišite z brisačo. Izpiranje ni potrebno. V primeru ušesnih garij, s kopeljo očistite tudi ušesa. Ponovite na 7 dni. Ni za uporabo pri pasjih mladičih, mlajših od 12 tednov. Ob blagih znakih preobčutljivosti skopajte žival z blago milnico in sperite z veliko vode. Če se stanje ne izboljša, obiščite veterinarja.

Proizvod hranite v hladnem in zaprtem prostoru, vendar pazite, da ne zamrzne. Ne shranjujte ga  v neposredni bližini živil. Plastenke ne shranjujte obrnjene navzdol, ker lahko pride do izlitja tekočine. Prazno plastenko zavijte v papri in jo odvrzite v smetjak. Za uničenje neporabljenega koncentrata se je potrebno posvetovati s službo za ravnanje z odpadki.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte na pasjih mladičkih, mlajših od 12 tednov. Gelede uporabe na starejših, brejih, doječih in bolnih živalih se posvetujte z veterinarjem. Koncentrat je nevarno pogoltniti in vdihavati. Če pride do zaužitja, ne pijte vode in ne povzročajte bruhanja. Nemudoma pokličite zdravniško pomoč. Če pride do vdihovanja pojdite na svež zrak. Izogibajte se stiku z očmi in usti živali. Če pride v oči, takoj pričnite z izpiranjem z vodo. Oči izpirajte vsaj 15 minut. Če pride koncentrat v stik s kožo, umivajte prizadeta mesta z veliko vode, vsaj 15 minut.

Aktivne sestavine: Pirethrin 3,0 g/l, Piperonil Butoksid (tehničen) 30,0 g/l.

Oznake:
Pikoš d.o.o., vse pravice pridržane | Izdelava spletne trgovine StudioFACA