Testirajte svojega psa

Testirajte svojega psa

Pasji IQ test

Avtor: Rachel Federman

Gotovo ste se že spraševali, kako pameten je vaš pes?

> Ali se vaš pes odziva na kretnje?

> Kaj pa na obrazno mimiko?

> Ali lahko izvaja trike tako v prostoru kot na prostem?

Intelektualne sposobnosti psa je možno meriti!

Kako inteligenten je vaš pes, lahko ugotovite s pasjim IQ testom, ki vas bo še bolj povezal z vašim psom. Test vam bo pomagal odkriti, kaj morate še storiti za razvoj in intelektualni napredek vašega psa, poleg tega pa boste rezultat testa lahko primerjali z drugimi psi.

 

 
Oznaka izdelka: KNJ10008
Dostopnost: Na zalogi
Cena: 9,50€
Količina:  

Gotovo ste se že spraševali, ali je vaš pes inteligenten in ali morda v inteligenci celo prekaša svoje vrstnike, morda brate, sestre ali pa kar konkurenčnega sosedovega psa, za katerega so lastniki prepričani, kako pameten je, če ne celo najpametnejši v soseski. S tole knjižico, ki jo lahko imate zmeraj pri roki, dokler ne usvojite njene celotne vsebine, lahko svojega psa brezskrbno testirate. Zabavni vprašalniki za sporazumevalne zmožnosti, socialno vedenje, motorične sposobnosti in spomin vašega psa vam bodo v knjižici Testirajte svojega psa pomagali odkriti stopničko, na kateri stoji vaš kuža na pasji IQ lestvici. Nasveti, kako proučiti rezultate, ki jih je na testu dosegel vaš pes, in namigi, kako lahko njegovo inteligenco še izboljšate, predstavljajo ključ do skritega genija v vašem psu.

Koliko je v resnici pameten vaš pes oz. psička, lahko zdaj ugotovite s pasjim inteligenčnim testom. S tremi zabavnimi vprašalniki, pripravljenimi za merjenje pasjih sporazumevalnih zmožnosti, socialnega vedenja, motoričnih sposobnosti in spomina lahko končno odkrijete, ali je vaš pes morda v resnici pasji Einstein!

Knjiga Testirajte svojega psa vključuje tudi navodila za analizo pasjih rezultatov, namige za izboljšanje pasje inteligence in je prepletena s kratkočasnimi ilustracijami.

VSEBINA KNJIGE:

IZ DNEVA V DAN S PSOM
1. del - izpit iz pogostnosti

ZMOŽNOSTI PSOV
2. del - izpit iz situacij

PASJA UČINKOVITOST
3. del - izpit iz aktivnosti

BONUS - DODATNE TOČKE

OCENJEVALNA LESTVICA
- točkovanje pasje inteligence

KATEGORIJE PASJEGA IQ

Analiza rezultatov testiranja vašega psa

Kako izpopolniti učinkovitost vašega psa

Pasji eksistencialist

Štirinajst pasjih zapovedi

Oznake:
Pikoš d.o.o., vse pravice pridržane | Izdelava spletne trgovine StudioFACA