Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm

Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm
Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm Okrogel povodec iz pravega kravjega usnja, 120cm

Mehek povodec, ki je prijeten in neboleč med uporabo! Usnjen povodec ima v notranjosti mehko peno, ki blaži stisk in pritisk med vodenjem ter vlečenjem psa. Po nekaj uporabah se lederna površina prilagodi obliki roke.

100% kravje usnje: velika prednost usnja je, da se prilagaja obliki telesa - ovratnica obliki vratu, ročaj povodca obliki roke, zaradi česar postane zelo prijetna za nošenje oz. uporabo. Druge prednosti usnja so še, da ostaja v toplih dneh hladen, je enostaven za čiščenje ter trpežen material.

> Vrtljiva in nerjaveča kovinska zaponka

> Enostavna pritrditev na ovratnico.

Preverite še pripadajočo ovratnico: Okrogla ovratnica iz pravega kravjega usnja

 
Oznaka izdelka: PZO10006p
Dostopnost: Na zalogi
Cena: 16,99€

Možnosti


* Izbereš lahko: ovratnico, povodec ali oboje:

Količina:  

Velikost: dolžina x širina: ovratnica: 56 x 1,5 cm; povodec: 120 x 1,5 cm

Izbira velikosti: pravilno velikost ovratnice določite tako, da k izmerjenemu obsegu vratu dodate širino dveh prstov. Ko ima pes nadeto ovratnico mora biti med ovratnico in vratom za dva prsta prostora.

Barva: rjava

Nasvet za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo in posušite.

Material: goveje usnje, goba

Oznake:
Pikoš d.o.o., vse pravice pridržane | Izdelava spletne trgovine StudioFACA